Oplevelser i Berlin - Ny rejseguide
mar 13, 09:02

Skal du en tur til Berlin, så tjek den nye rejseguide Oplevelser i Berlin, der giver inspiration til sjove, interessante og skæve oplevelser i Berlin

Oplevelser-i-Berlin.dk

KommentarerGoogle skyder vinter-OL i gang med homo-logo
feb 7, 10:40

Google stikker i dag til ruslands holdning til homoseksualitet. I dag har Googles logoet fået flotte regnbuefarver for at symbolisere deres uenighed med Rusland.

Kommentarer5 populære Google Fonts i 2013
dec 26, 12:00

Pift din hjemmeside op med Google Fonts
Der er stadig rigtig mange hjemmesider med Verdana, Tahoma og Arial. Men hvis du gerne vil pifte din hjemmesides grafiske og typografiske profil op så er her 5 af de mest populære Google Fonts i 2013. Der er et stort udvalg af skrifttyper – mere end 600, alle er gratis og kan frit anvendes, både til web og print.

Her er 5 populære Google Fonts


Open Sans – 10 styles af Steve Matteson


Lato – 10 styles af Łukasz Dziedzic


Oswald – 3 styles af Vernon Adams


PT Sans – 4 styles af ParaType


Lobster – 1 style af Pablo Impallari

Google Fonts

KommentarerMest søgte på Google i 2013
dec 17, 15:01

At ord som Facebook og YouTube er de mest søgte ord på Google er nok ikke så stor en overraskelse. Men at den mest søgte dansker er Mascha Vang er sgu undeligt. Især når man tænker på rædselsmånederne med Vild med Dans hvor Allan Simonsen må ha været hårdt søgt.
Pulled Pork og Lars Lykke, jaja. Men at “Hvor meget protein pulver” topper “Hvor meget SU” på “Hvor meget” listen er da også underligt.

KommentarerNy webshop app fra SiteNow
dec 15, 21:14

Så er den nye webshop app fra SiteNow lanceret i forbindelse med den nye webshop Gearup der sælger covers, sleeves og tilbehør til smartphones og tablets.

Bliver spændende at se hvordan den bliver modtaget.

Kommentarerældre | nyere