eBay leverer inden for en time
dec 2, 18:13

eBay har lanceret eBay now, en service hvor de leverer dine varer inden for en time hvis du bor i San Francisco, San Jose, New York City eller Chicago.

For kun 5$ har du dine varer inden for kun én time. Det er da sindsygt. Gad vide om de kan lave penge på det. Og hvad bliver det næste instant-delivery?

Men som vi consumers hele tiden vil have alt tilgængeligt, overalt, hele tiden så er det da meget fedt for dem der bor de udvalgte steder i USA eller er på ferie. eBay leverer ikke kun til din adresse men også der hvor du måtte hænge ud. Så skal du på ferie til San Francisco, San Jose, New York City eller Chicago kunne du jo prøve det af. Der kan hentes en iPhone app her

eBay now

KommentarerSitecore Digital Trendspot 2013
nov 24, 17:29

På tirsdag er der Sitecore Digital Trendspot 2013. Det bliver spændende om det kan spottes nye tendenser der skulle være gået mit hoved forbi. Ellers tid til networking og til at hente inspiration.

Ses vi derude?

KommentarerHjemmesider i responsive design
nov 6, 01:00

Der er en kraftig efterspørgsel på hjemmesider der præsenteres pænt og brugervenligt på smartphones. Derfor har vi i SiteNow nye moduler til vores CMS så vi kan efterkomme kundernes ønsker.

Ser din hjemmeside godt ud på mobilen?
Eller kan du se mere om responsive design her

SiteNow er et dansk udviklet CMSCommercial Translation flyttet til SiteNow
okt 14, 12:23

Efter en del udfordringer med CMS udbyder, er Commercial Translation flyttet til SiteNow CMS.

Det betyder at vi nu har fået “magten” over hjemmesiden og kan komme i gang med at skabe værdi for kunden via søgemaskineoptimering og responsive design.

commercial-translation.dkHjemmesider til VME og NMS
apr 14, 10:28

Jeg har lavet nye hjemmesider til distributions- og pladeselskabet Voices Music & Entertainment og deres søsterselskab Nordic Music Society. Begge er implementeret i SiteNow CMS

Hjemmesiderne er designet og udviklet med fokus på nyhedsstrøm og information om kunsterne. Begge løsninger her også fået Nyhedsmail implementeret der giver mulighed for at udsende mailbaseret nyhedsbreve direkte fra deres CMS.

VME
NMS

Kommentarer [1]ældre | nyere